Over Papko

Papko gelooft erin dat het juiste type bedrijfsmatig vastgoed op een goede locatie voor een reële huur mogelijk moet zijn. We zijn trots op ons vastgoed en blijven erin investeren. Op deze manier voldoen we aan de behoeften van onze huurders, wettelijke eisen en zorgen we voor het milieu. We zoeken voor alle wensen en uitgaven naar doeltreffende en betaalbare oplossingen, transparant en in overleg. Daarnaast reageren we snel op vragen en staan we altijd voor onze huurders klaar. Zo bieden we betrouwbaar en betaalbaar vastgoed in midden en zuid Nederland.

U vindt nadere informatie van de objecten die we nu te huur aanbieden ondergebracht bij Te Huur.

Modernisering h2O - Highway 2 Office Eindhoven

Meteen na de aankoop zijn we begonnen met het moderniseren van de locatie. We zijn gestart met de daken, gevels, de tuin en het renoveren van de vijver. Vanaf oktober zijn we bezig met een nieuwe, frisse entree waar alle gebruikers hun klanten kunnen ontvangen. De verdiepingen zijn leeggehaald en er komen nieuwe plafonds, verlichting en frisse muren. Naast de kern is de ruimte vrij indeelbaar. Deze transformatie is inmiddels klaar en heeft direct al een huurder aangetrokken op de begane grond en de verwachting is dat de verdiepingen snel gevuld zullen zijn. Binnenkort hopen we de foto's van de binnenkant te publiceren.

Nieuwe uitstraling in Klundert Gerealiseerd

In Klundert was de wens het gebouw een modern strak jasje te geven.  Bekijk de film en zie wat er is gerealiseerd.

Verbouwing Breda

Ons pand in Breda is weer opgefrist. Een deel van de hal is als showroom ingericht zoals op de visualisaties voorgesteld. Een fantastische showroom is het geworden.

Moordrecht

Voor onze huurder in Moordrecht hebben we rondom het gebouw extra ramen geplaatst. Hierdoor is er meer lichtinval binnen gekomen. De showroom aan de voorkant is volledig van glas voorzien en is hierdoor nog beter zichtbaar geworden vanaf de snelweg.

De Hurk - Eindhoven

Voor onze huurder op de Hurk was een grote wens om ook in het midden van het gebouw het daglicht binnen te brengen. Om dit te realiseren is het gebouw doorgezaagd en is er een glazen trap gerealiseerd bestaande uit beloopbaar en brandwerend glas.

Daarnaast is er een groene wand gemaakt langs de verdiepingen om de natuur naar binnen te brengen. Op deze manier is de verbinding met de groene ligging van het pand gelegd.

Er is ook een verdieping op het gebouw gezet met wederom veel lichtinval.