Over Papko

Papko gelooft erin dat het juiste type bedrijfsmatig vastgoed op een goede locatie voor een reële huur mogelijk moet zijn. We zijn trots op ons vastgoed en blijven erin investeren. Op deze manier voldoen we aan de behoeften van onze huurders, wettelijke eisen en zorgen we voor het milieu. We zoeken voor alle wensen en uitgaven naar doeltreffende en betaalbare oplossingen, transparant en in overleg. Daarnaast reageren we snel op vragen en staan we altijd voor onze huurders klaar. Zo bieden we betrouwbaar en betaalbaar vastgoed in midden en zuid Nederland. Hieronder een aantal voorbeelden van onze meest recente investeringen.

Modernisering - Highway 2 Office (H2O) Eindhoven

Meteen na de aankoop zijn we de locatie gaan moderniseren. We zijn gestart met de daken, gevels, de tuin en de vijver. Vervolgens hebben we een nieuwe, frisse entree gemaakt waar alle gebruikers hun klanten kunnen ontvangen. De verdiepingen zijn leeggehaald en de nieuwe plafonds, LED verlichting, frisse muren en vernieuwde toiletruimten maken de ruimte klaar voor iedere indeling en gebruik. Deze transformatie heeft direct al een huurder aangetrokken op de begane grond.

Nieuwe uitstraling in Klundert Gerealiseerd

In Klundert was de wens het gebouw een modern strak jasje te geven.  Bekijk de film en zie wat er is gerealiseerd.

Verbouwing Breda

Ons pand in Breda is weer opgefrist. Een deel van de hal is als showroom ingericht zoals op de visualisaties voorgesteld. Een fantastische showroom is het geworden.

Moordrecht

Voor onze huurder in Moordrecht hebben we rondom het gebouw extra ramen geplaatst. Hierdoor is er meer lichtinval binnen gekomen. De showroom aan de voorkant is volledig van glas voorzien en is hierdoor nog beter zichtbaar geworden vanaf de snelweg.

De Hurk - Eindhoven

Het was de wens van onze huurder om meer daglicht in het gebouw te brengen. Om dit te realiseren is het gebouw doorgezaagd en is er een glazen trap gerealiseerd van beloopbaar brandwerend glas. Er is een groene wand gemaakt langs de verdiepingen om de natuur naar binnen te brengen. Middels de daklichten is het mogelijk in het midden van het gebouw van de begane grond naar de lucht te kijken langs de verdiepingen en de groene wanden. Op deze manier is de verbinding met de groene ligging, de natuur en de buitenlucht gemaakt. Binnenkort krijgt de buitenkant een opfrisbeurt voor een frisse, moderne uitstraling.